Zoeken naar kan allemaal

Uw zoekactie voor kan allemaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Ik heb zin in een uitgebreide geile seksdate, Ik hou enorm van een goeie portie stevige sex, pijpen en gepijpt worden vind ik zalig, de eerste spannende kennismaking en ontdekken wat wij allemaal met elkaar kunnen doen of uit proberen. Natuurlijk de klik moet er zijn. Ben een 59 jarige 1,78, 72 en goed voorzien. Hygiëne en discretie zijn mijn prioriteiten. Dus goede seks, met als leuze: ”alles kan, niets moet”. De teugen los en er een heerlijke namiddag van maken en met als climax beiden een fantastisch orgasme. Een faker ben ik niet. Afspraak is een afspraak. Graag jonger dan ik en een foto gewenst.  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
gisteren
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  

Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
gisteren
Mylord 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wat zoek ik ?
Hallo, Wat ik zoek ....? Waarschijnlijk hierop niet te vinden en toch weet je nooit , ben je gay single geen roker baard of snor,op zoek naar vriendschap met een plus van intimiteit reageer massaal..eigen leeftijd jonger welkom , Dad /Son verhouding geen probleem.veel kan als er respect , manieren en enig niveau te vinden is..Tattoos ,piercings geen probleem Voel jij je aangesproken? Ik verwacht met ongeduld jullie lieve mailtjes , gehuwde en bi's gelieve zich te onthouden , kan je jammer genoeg toch niks mee opbouwen op vaste basis. Grts  
gisteren
Just me 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie deze avond zin in pijpbeurt of neukbeurt
Hey ik slanke jongeman van 187 cm voor 73 kilo en 16 cm. Wie deze avond zin om zich te laten leegzuigen door me, eventueel wil ik wel eens geneukt worden als je rustig aan doet en niet te groot bent geschapen. Ik kan ontvangen  
gisteren
Sam 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Black zoekt massage en meer
Bij deze ben ik op zoek naar een massage met zin en passie. Meer kan bij klik vooral al je ervaren bent. Graag reactie met voldoende info. Ik kan ontvangen en verplaatsen indien nodig.  
Nills 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Veel zin vanavond...
hey, zoek voor vanavond een date met ouder 60+/senior voor lekkere seks, elkaar pijpen, rukken, spelen, meer kan zeker bij klik maar hoeft niet. Hoe ouder, hoe liever. Bi 47/184/74, gladde 19/5, verzorgd, discreet, respectvol. Ik ontvang, eventueel ook verplaatsen in nabije omgeving. Bij reactie steeds vermelden : stats, gemeente van waar je bent en foto speelgoed (must). Graag volledige reactie, dit bespaart tijd en over en weer gemail, 'k Sta heet. Grtn  

Veel zin vanavond...
gisteren
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven.  
gisteren
Ryan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Anonieme Gloryhole Suck
Wie zin om zich vandaag lekker te laten pijpen via gloryhole? Eventueel wederzijds kan. Ik zit niet heel ver van de afrit in wetteren. Alles met respect en bij klik kan het vaker. Foto van speelgoed is welkom. Ik kan ook sturen. Liefst niet al te oud. Tot straks misschien?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10